0 грн.
Зробити замовлення- Наявність: Є в наявності
Вихід: 1 л.
На сьогодні з зернових культур на спеціалізованих виробництвах виготовляють концентрат, який і є основою для виготовлення квасу хлібного. Квас являється продуктом бродіння і має надзвичайно корисні властивості для людського організму.
Це вітаміни В1,В2, РР, Д. З давніх давен улюбленим напоєм нашого народу є хлібний квас. Сировиною для його виготовлення завжди було жито, ячмінь, кукурудза, а для поліпшення смаку додавали цукор або мед, а також натурально наброджена молочна кислота, вміст якої в готовому продукті може коливатись від 2,5 – 5,0 г/100см3. Виброжений квас охолоджується в спеціальних танкерах до to + 8o C і купажується цукровим сиропом до вмісту сухих речовин 5,4% – 6,0%. За вимогою покупця квас хлібний може пастеризуватись в спеціальних пастерізаторах. Термін зберігання пастеризованого квасу розлитого в КЕГи становить 10-12 діб в прохолодному приміщенні. Приватне акціонерне товариство «Вінницький завод фруктових концентратів і вин» ТМ «Солодка Мрія» виготовляє квас хлібний згідно вимогам ДСТУ 4069 – 2002 по вище згаданій технології. На сьогодні це самий натуральний б/а напій бродіння, який чудово вгамовує спрагу, прекрасно сприймається людським організмом від малих дітей до людей похилого віку.
Немає відгуків про цей товар.